Απλά ντροπή σας !

Posted: 29/06/2017 by sypnaped in Υπαλληλικά

 

Βουλευτές

Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την αντιμετώπιση που τυγχάνουμε εμείς οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας στα Δωδεκάνησα.   

Στις 27/6/2017 ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο με τίτλο «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.2725/1999 (Α 121) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και έλαβε αριθμό άρθρου 27 η τροπολογία, που αφορά την «αυτοδίκαιη έκπτωση αιρετών μελών (Γενικών Δ/ντών) με κώλυμα εκλογής σε ΥΣ & ΣΕΠ», προκειμένου να νομιμοποιήσει την απόφαση του Περιφερειάρχη για τη σύσταση του ΥΣ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, χωρίς την Παυλοπούλου (Γενική Δ/ντρια) που είχε εκλεγεί.

Θα πρέπει να ντρέπεστε για την κατάντια αυτή! Έχετε υποσχεθεί εδώ και ένα χρόνο να απαλείψετε την αισχρή προϋπόθεση της υπηρεσίας στην Έδρα των περιφερειών για να μπορεί ένα Διευθυντής να διοριστεί στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Αντί για αυτό καταθέσατε τροπολογία για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο προκειμένου να μην συμμετέχουν ως αιρετά μέλη οι Γενικοί Διευθυντές!!! Και αυτό βέβαια καλό είναι αλλά ήταν κάτι ήδη ρυθμισμένο.

Επιπρόσθετα τρία χρόνια τώρα  υπόσχεστε να λύσετε το θέμα των ΙΔΑΧ Μερικής Απασχόλησης στις Περιφέρειες με παρόμοια αποτελέσματα (λύθηκε το θέμα των Δήμων).

Για πόσο ακόμα θα μας εμπαίζετε;;;

Νομίζετε ότι οι κάτοικοι της Ρόδου είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Αν αυτό πιστεύτε να μας το πείτε ξεκάθαρα για να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε στο μέλλον!!!

Η αδιαφορία ή η διαρκής μετάθεση ευχάριστων υποσχέσεων στο αόριστο μέλλον δηλώνει τον ορισμό του απόλυτου εμπαιγμού.

Τα τελευταία έγγραφα μας για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια :

ΣΥΠΝΑΠΕΔ PDF

 

06 / 21-4-2017 

 

 

ΣΥΠΝΑΠΕΔ PDF

 

03 / 10-2-2017

 

 

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να αρθεί η άδικη και άνιση αντιμετώπιση υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που υπηρετούν στη Ρόδο»

Επιστολή Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου προς τον ΥΠΕΣ για το θέμα της αύξησης του ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων ΙΔΑΧ μερικής απασχόλησης

21 Μαρτίου 2017

Σκουρλέτης : Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα καταθέσουμε αυτό το πολυθρύλητο πολυνομοσχέδιο «σκούπα» για την Αυτοδιοίκηση

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Ενημέρωση Περιφερειακού Συμβουλίου για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΝΑι

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Η αδιαφορία ή η διαρκής μετάθεση ευχάριστων υποσχέσεων στο αόριστο μέλλον δηλώνει τον ορισμό του απόλυτου εμπαιγμού.

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Αίτημα για παρέμβαση του Περιφερειάρχη προς την ΕΝΠΕ και τον Υπουργό Εσωτερικών

ΟΣΥΑΠΕ : Πλήρη απασχόληση για τους υπαλλήλους των Περιφερειών, που εργάζονται με συμβάσεις ΙΔΑΧ αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης

Σκουρλέτης: Τι είπε στην ΚΕΔΕ για πολυνομοσχέδιο, μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, εκλογικό σύστημα

Εντός Ιανουαρίου στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Καταργούνται τμήματα του άρθρου 176 (ν.3852/2016) που υποχρέωναν τις περιφέρειες να ασκούν ένδικα μέσα, δηλαδή πρακτικά να προσφεύγουν σε ανώτερο βαθμό, ώστε να ακυρώνονται οι δικαστικές αποφάσεις.

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Υπενθύμιση ρύθμισης για τους ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου ΟΤΑ Β΄ βαθμού

Το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ δεν αποσύρεται, θα κατατεθεί εντός Δεκεμβρίου για να προωθηθούν επείγουσες διατάξεις και σε δεύτερη φάση κάποιες άλλες.

Υπόμνημα προς τους Υπουργούς απέστειλε ο ΣΥΠΝΑΠΕΔ περιγράφοντας τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΙΔΑΧ μερικής απασχόλησης. Μετά από αιτήματα φορέων, το ΥΠΕΣΔΑ εξετάζει σοβαρά το ζήτημα της αύξησης του ωραρίου μέχρι το ανώτατο όριο του πλήρως ωραρίου και στους ΟΤΑ Β’ βαθμού

Παρέμβαση της ΟΣΥΑΠΕ για τους συναδέλφους ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου – Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών

16 Μαρτίου 2016

«Παρέμβαση του Δ. Γάκη για 57 εργαζόμενους……» Αντίστοιχη περιμένουμε και για τους 32 υπαλλήλους ΙΔΑΧ μερικής απασχόλησης των περιφερειών της χώρας

Ψηφίσθηκε το «παράλληλο πρόγραμμα. Άφησαν εκτός τους 32 υπαλλήλους των Περιφερειών και νομοθέτησαν για τους 500 περίπου Δημοτικούς υπαλλήλους παρέχοντας τη δυνατότητα μετατροπής της σύμβασης τους από 4ωρη σε 8ωρη απασχόληση.

20 Φεβρουαρίου 2016

Παράλληλο πρόγραμμα: Σήμερα και αύριο η συζήτηση στη Βουλή – Στην τροποποίηση των 4ωρων ΙΔΑΧ θα συμπεριλάβουν και τους ΟΤΑ Β΄ βαθμού; Υπηρετούν 32 εργαζόμενοι στις Περιφέρειες και 500 στους Δήμους.

19 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του ΣΥΠΝΑΠΕΔ για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας ΙΔΑΧ μειωμένου ωραρίου σε πλήρους απασχόλησης

Στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα πρώτα μέτρα παράλληλου προγράμματος – Τι αλλάζει σε ωράριο, αποδοχές, μετατάξεις και ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα για υπαλλήλους ΟΤΑ

Πότε θα συμπεριληφθεί η τροποποίηση των 4ωρων ΙΔΑΧ μερικής, σε πλήρους απασχόλησης; Στο νομοσχέδιο για τις «βοσκήσιμες γαίες» πρόσθεσαν δεκατέσσερις υπουργικές τροπολογίες!

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνδικαλιστικά «παιχνίδια» (;) στις πλάτες των ΙΔΑΧ…

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.