Μετά τη διοικητική προσφυγή των «Κυκλαδιτών», ορίσθηκαν νέα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου χωρίς τη συμμετοχή Δωδεκανησίων. Η Ερμούπολη προσπαθεί εμμονικά να εξελιχθεί σε Συροκεντρική διοίκηση του Νοτίου Αιγαίου

Posted: 23/02/2017 by sypnaped in Υπαλληλικά

ΣΥΠΝΑΠΕΔ

«Ουάου» επιφώνημα έκπληξης, θαυμασμού, ειρωνείας ξενόφερτο που μπήκε στη ζωή μας την «Βαρουφάκειο περίοδο».

Η πιο συνηθισμένη λεκτική μας αντίδραση σ’ αυτά που συμβαίνουν, αντίδοτο για το ξεπέρασμα της οργής.

Κρύβει στο βάθος του μια λεπτή ειρωνεία για αυτούς που μας εγκαλούν για τάχα μου διχαστικές πρακτικές. 

Πατήστε στην εικόνα του εγγράφου για να διαβάσετε τη συνέχεια :

oyaoaoy_oyai

Μετά την από 30/1/2017 διοικητική προσφυγή των «Κυκλαδιτών»  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου με σκοπό τον αποκλεισμό της συμμετοχής των υπαλλήλων της ΠΕ Ρόδου στην σύνθεση του  Συμβουλίου επιλογής των Προϊσταμένων των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και το συμβούλιο για την υπηρεσιακή κατάσταση των Υπαλλήλων, ο Περιφερειάρχης με την αρ. 19985/1887 /22-2-2017 (ΑΔΑ:6Ε787ΛΞ-8ΛΛ)  ανακάλεσε  την  αριθ. 5565/609/18-1-2017 (ΑΔΑ : Ω49Γ7ΛΞ-ΛΘΣ) απόφαση του.

Διαβάστε εδώ τη νέα απόφαση ΑΔΑ: 7ΣΖ57ΛΞ-ΓΣΕ – Ορισμός μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Είναι πλέον φανερό ότι οι «Συριανοί» έχουν σαν αποκλειστικό στόχο τον απόλυτο έλεγχο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, ώστε να έχουν τον κύριο λόγο στις κρίσεις υπαλλήλων (επιλογή προϊσταμένων) που επίκεινται.

Οι  διακρίσεις εναντίων των εργαζομένων στη λειτουργική έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τη  Ρόδο και υπέρ των εργαζομένων στην έδρα τη Σύρο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν συνταγματικά ανεκτές, αφού δημιουργεί εργαζόμενους δύο ταχυτήτων και εμείς καθιστάμεθα υπάλληλοι δεύτερης κατηγορίας χωρίς καμία αιτιολογία.

Απαιτούμε άμεση συγκρότηση 2ου Υπηρεσιακού Συμβουλίου στη Ρόδο για τους λόγους που περιγράψαμε στο αρ. πρωτ. 2/2-2-2017 έγγραφο μας.

 

Δεν θα μετατραπεί η Ρόδος σε  επαρχείο της Σύρου. 

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Η αδιαφορία ή η διαρκής μετάθεση ευχάριστων υποσχέσεων στο αόριστο μέλλον δηλώνει τον ορισμό του απόλυτου εμπαιγμού.
  • Περιφερειακοί Σύμβουλοι

%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b9

Περιφερειακοί Σύμβουλοι 1

Περιφερειακοί Σύμβουλοι 2

Περιφερειακοί Σύμβουλοι 3

Περιφερειακοί Σύμβουλοι 4

  • βουλευτές που τους τοποθέτησαν οι πολίτες της Δωδεκανήσου στην εθνική αντιπροσωπεία

Βουλευτές Δωδεκανήσου

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.