Π. Τατούλης : Δεν θα πραγματοποιείται καμία συνάντηση και καμία αλληλογραφία με οποιονδήποτε Φορέα και Θεσμικό ή Πολιτικό πρόσωπο αν δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση με το Γραφείο μας

Posted: 10/01/2017 in Υπαλληλικά

Πέτρος Τατούλης

Ο Πέτρος Τατούλης βάζει «φίμωτρο» στους εργαζόμενους και στα στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί «καμία συνάντηση και καμία αλληλογραφία με οποιονδήποτε φορέα και θεσμικό ή πολιτικό πρόσωπο», αν δεν προηγηθεί η άδειά του ή, πιο κομψά, η «συνεννόηση με το γραφείο του»!  

«Φίμωτρο» στους εργαζόμενους και στα στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου έβαλε ο Π. Τατούλης, μία ημέρα πριν από την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη, και του γενικού γραμματέα Υγείας, Γ. Μπασκόζου, στην Τρίπολη.

Μέσω του εγγράφου που φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.», το οποίο εστάλη προς τους αντιπεριφερειάρχες και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της περιφέρειας, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί «καμία συνάντηση και καμία αλληλογραφία με οποιονδήποτε φορέα και θεσμικό ή πολιτικό πρόσωπο», αν δεν προηγηθεί η άδειά του ή, πιο κομψά, η «συνεννόηση με το γραφείο του»!

Το έγγραφο συντάχθηκε στις 3 Ιανουαρίου. Για την επομένη το πρόγραμμα των κυβερνητικών στελεχών συμπεριλάμβανε συνάντηση με τον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, που εδρεύει στην Τρίπολη, και συζήτηση υπό την παρουσία όλου του προσωπικού. Πριν ο κ. Τατούλης βάλει το «απαγορευτικό», είχε κληθεί στη συζήτηση και το υπαλληλικό προσωπικό της Περιφέρειας που στεγάζεται σε πτέρυγα του νοσοκομείου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ήθελε να κρύψει κάτι ο περιφερειάρχης ή τι είδους… διαρροές ήθελε να προλάβει, γιατί το ενδεχόμενο «δυσχέρειας» στη λειτουργία των υπηρεσιών -όπως επιχειρηματολογεί στο έγγραφό του- λόγω συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με θεσμικά ή πολιτικά πρόσωπα δεν μοιάζει ρεαλιστικό. Ούτε αντιμετωπίζεται με… μάντρωμα και απαγόρευση συναθροίσεων!

Πηγή : https://www.efsyn.gr

Βερναρδάκης σε Τατούλη: Θεωρεί εαυτόν “ελέω Θεού Περιφερειάρχη”

vernard-tatoul

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.