Οι απόψεις των συλλόγων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων για την προτεινόμενη τροποποίηση του οργανισμού της Περιφέρειας

Posted: 19/12/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

map_notioaigaio

Αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου θα συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης  η τροποποίηση του οργανισμού που αφορά την οργανωτική διάρθρωση – συγκρότηση των Οικονομικών Υπηρεσιών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Οι σύλλογοι των εργαζομένων κατέθεσαν τις ακόλουθες προτάσεις : 

 

Σύμφωνα με δήλωση της Γενικής  Δ/νσης  Εσωτερικής Λειτουργίας,  θα σταλούν ταυτόχρονα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και οι δύο αποφάσεις  του Περιφερειακού Συμβουλίου (τροποποιήσεις του ΟΕΥ) για δημοσίευση στο ΦΕΚ. Συγκεκριμένα η απόφαση της 4ης συνεδρίασης του Π.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 28/3/2016 (ΑΔΑ : Ω4Χ67ΛΞ-ΑΚΜ 7) και της 13ης συνεδρίασης 20/12/2016.

Για την τροποποίηση του οργανισμού της Π.Ν.Αι. ζητούνται οι απόψεις των συλλόγων ΣΥΠΝΑΠΕΔ & ΣΥΝΑΝΚ σύμφωνα με το άρθρο 241 του ν.3852/2010

Οι οργανισμοί των Περιφερειών θα ελέγχονται από το Γενικό Λογιστήριο???

H περιφερειακή αρχή δεν θα επιτρέψει να σταματήσει η Ρόδος να διαχειρίζεται αυτόνομα τα οικονομικά της Δωδεκανήσου

Αποφασίσθηκε η διατήρηση των Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών σε Σύρο και Ρόδο

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : έγγραφη υπόμνηση στον Υπουργό Εσωτερικών. Στην Αθήνα σήμερα αποφασίζουν τη διατήρηση ή κατάργηση των Οικονομικών Υπηρεσιών της Δωδ/σου. Προσδοκούμε θετική εξέλιξη. 34 Δωδ/σιοι (23 Ρόδιοι) περιφερειακοί σύμβουλοι και 5 βουλευτές !

Ανοικτή επιστολή ΣΥΠΝΑΠΕΔ με θέμα «Χωροταξικός και λειτουργικός επαναπροσδιορισμός της Αυτοδιοίκησης. Για να λειτουργήσουν τα Δωδεκάνησα χρειάζονται έδρα Περιφέρειας στη Ρόδο»

26 Νοεμβρίου 2016

Υπόμνημα προς τους Υπουργούς απέστειλε ο ΣΥΠΝΑΠΕΔ περιγράφοντας τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

12 Νοεμβρίου 2016

Το κλείσιμο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 15 Νοεμβρίου, αποφάσισε ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο. Ηχηρό μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας προς την κυβέρνηση στο πρόβλημα της δραματικής υποστελέχωσης των υπηρεσιών

Κοινό αίτημα Α΄βάθμιων συλλόγων Περιφερειών για αναστολή εφαρμογής του Ν.4337/2015 “Περί … μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων από τις ΥΔΕ στις Οικονομικές υπηρεσίες των Περιφερειών

Παρουσία 3 μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΥΑΠΕ, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και αργότερα η Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΠΕ Κυκλάδων.

Πώς διαμορφώνεται η ευθύνη των προϊσταμένων των οικονομικών υπηρεσιών μετά την κατάργηση των ΥΔΕ

Επιλεκτική κάλυψη θέσεων ευθύνης από την ίδια κατηγορία εκπαίδευσης, άνιση μεταχείριση μεταξύ ίσων καταστάσεων. Το ΠΣ δεν έκανε δεκτές τις επισημάνσεις του ΣΥΠΝΑΠΕΔ για την τροποποίηση του άρθρου 51 και ενέκρινε ως είχε την εισήγηση της υπηρεσίας.

Οι απόψεις του ΣΥΠΝΑΠΕΔ επί των τροποποιήσεων του άρθρου 51 «Προϊσταμένοι Δ/σεων & Τμημάτων» του οργανισμού που εισηγείται η Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας στο ΠΣ στη Νάξο (28/3/2016)

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.