Χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να εξοικονομηθεί 1,5 δις ευρώ, προανήγγειλε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης.

Posted: 30/11/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

Ακόμα δεν έγιναν κυβέρνηση και ονειρεύονται να «σώσουν» τον τόπο με απολύσεις! Και το ομολογεί ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συναντήσεις κομματικών στελεχών. Όπως αυτή που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια, με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ. Όταν στέλεχος του κόμματός του τον ρώτησε, ενώπιον μάλιστα δεκάδων άλλων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πώς θα αντιμετωπίσουν το χρέος της χώρας, πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για να κάνουν όσα έλεγε, εκείνος απάντησε ότι θα γίνουν μερικές χιλιάδες απολύσεις από «μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα» κι έτσι θα εξασφαλιστεί 1,5 δισ. ευρώ!

Και την απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε από στέλεχος της ΝΔ.

Η αναφορά του βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν, καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή.

Και επειδή ήταν δημόσια η συζήτηση, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες – κομματικούς και μη- ας μην αμφισβητηθεί η αναφορά. Η οποία άλλωστε δε νομίζω ότι έγινε μόνο στη συγκεκριμένη συνάντηση…

Πηγή : http://www.candianews.gr

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.