Με κλείσιμο της Περιφέρειας απειλεί ο Γ. Χατζημάρκος

Posted: 29/09/2016 in Υπαλληλικά

ΠΝΑι_Διοικητήριο

Στο κλείσιμο των υπηρεσιών της περιφέρειας, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα για τη στελέχωσή τους, προσανατολίζεται ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι το πρόβλημα της υποστελέχωσης μπορεί να είναι χρόνιο, ωστόσο είναι σοβαρό και έχει αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη.    
«Δεν μπορούμε να υπηρετήσουμε, είπε, σωστά τον καταστατικό μας ρόλο».
Για το θέμα αυτό θα έχει συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.
«Δεν εκβιάζουμε, τόνιζε, όμως το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα».
Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο περιφερειάρχης είχε λάβει δέσμευση από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χριστόφορο Βερναρδάκη, για πρόσληψη 250 υπαλλήλων στην περιφερειακή μηχανή που θα επιτρέψουν την ορθολογική λειτουργία των υπηρεσιών της.

«Σταματήστε να περνάτε μηνύματα ισοπέδωσης και μηδενισμού»
«Σε μια εξαιρετικά αρνητική συγκυρία, υπό το φόβο τόσο των τρομοκρατικών χτυπημάτων όσο και της επιδεινούμενης οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, αυτό που φέτος αποτιμήθηκε είναι η πολύ μεγάλη επιτυχία στον τουρισμό της Ρόδου».
Αυτό δήλωσε σήμερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
«Χαμογελαστοί και περήφανοι πρέπει να είμαστε, τόνισε, καθώς αποδείχθηκε ότι τα νησιά μας κρατάνε ακόμα την ελκυστικότητά τους» και κάλεσε όσους μοιρολογούν ισχυριζόμενοι ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, ν’ αφήσουν κατά μέρος τα ψυχολογικά τους και να σταματήσουν να περνάνε μηνύματα ισοπέδωσης και μηδενισμού.
«Αν πέρυσι, είπε, που η χώρα μας δεχόταν επιθέσεις απ’ όλα τα Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού έλεγες στους ίδιους ανθρώπους, που σήμερα διαμαρτύρονται, ότι η σεζόν του 2016 θα έκλεινε με μείωση της τάξης του 10%, θα εύχονταν η μείωση να ήταν μόνο τόση. Σήμερα, που κλείνει ο ένας μήνας μετά τον άλλο με αύξηση 8%, 9% και 10%, δεν είναι ευχαριστημένοι».
Ο περιφερειάρχης αποκάλυψε ότι ένα όραμα χρόνων, της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν, που εξαντλείτο μόνο σε συζητήσεις και ευχές, από φέτος επιτυγχάνεται, ανακοινώνοντας ότι από τις 14 Νοεμβρίου θα έχουμε ανοικτά ξενοδοχεία.
Αναφερόμενος στο Σεπτέμβριο είπε ότι κλείνει και αυτός ο μήνας με μεγάλη αύξηση, ενώ για τον Οκτώβριο τόνισε ότι θα είναι ο καλύτερος της 20ετίας.
Σ’ ότι αφορά στην υπερφορολόγηση, ο κ. Χατζημάρκος επισήμανε ότι αυτή είναι γεγονός και οδηγεί σε άσχημα οικονομικά αποτελέσματα.
«Δεν φταίνε όμως οι πελάτες μας» τόνισε, προσθέτοντας ότι και τα δικά τους οικονομικά δεν είναι καλύτερα από τα δικά μας.
«Υποφέρει και ο μέσος Ιταλός και ο μέσος Ισπανός και ο μέσος Άγγλος, ακόμα και ο μέσος Γερμανός» είπε και το μόνο που δεν θέλει ερχόμενος στη Ρόδο, για λίγες ημέρες ξεκούρασης, είναι να τον αντιμετωπίζουμε με κατήφεια.
Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.