Ο κ. Κ. Μητσοτάκης είναι γνωστός στους Δημοσίους Υπαλλήλους : απολύσεις και ένας νόμος για την αξιολόγηση, που προέβλεπε υποχρεωτική αξιολόγηση κάτω από τη βάση για το 15% των υπαλλήλων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ευκολότερα οι απολύσεις.

Posted: 20/09/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

ΑΔΕΔΥ

Απάντηση στις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ για το Δημόσιο   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ για το Δημόσιο

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσαν στους 550.0000 Δημοσίους Υπαλλήλους οι δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ για: «λιγότερο κράτος»… «επαναφορά του συστήματος αξιολόγησης», «…κινητικότητα…», «αλλαγή συνδικαλιστικού νόμου», «πάγωμα αυξήσεων» κτλ., στο Δημόσιο.

Ο κ. Κ. Μητσοτάκης είναι ο μόνος από τους πολιτικούς αρχηγούς που στον πρόσφατο νόμο που ψήφισε η Κυβέρνηση για το μισθολόγιο είδε «αυξήσεις» στους μισθούς των Δημοσίων Υπαλλήλων τις οποίες, όπως δήλωσε, θα παγώσει.

Ο κ. Κ. Μητσοτάκης είναι γνωστός στους Δημοσίους Υπαλλήλους από την πολιτική που άσκησε ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η πολιτική αυτή συμπυκνώνεται στα εξής: απολύσεις χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων, περικοπές στους μισθούς, διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές μετατάξεις, πειθαρχικές διώξεις και ένας κατάπτυστος νόμος για την αξιολόγηση, ο Ν. 4250/2014, που προέβλεπε υποχρεωτική αξιολόγηση κάτω από τη βάση για το 15% των Δημοσίων Υπαλλήλων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ευκολότερα οι απολύσεις.

Ο κ. Κ. Μητσοτάκης όταν μιλά για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, προφανώς εννοεί την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας αφού είναι ο μόνος Υπουργός, από τη μεταπολίτευση και μετά, που έσυρε στα δικαστήρια (τρείς φορές!!!!) την Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των Δημοσίων Υπαλλήλων, την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για το ζήτημα της μη εφαρμογής της αξιολόγησης του Ν. 4250/2014 που ο ίδιος ψήφισε.

Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη -αν δεν το γνωρίζει- πως το συνδικαλιστικό κίνημα των Δημοσίων Υπαλλήλων με τους αγώνες του κατάφερε να καταργήσει και να ανατρέψει αρκετές ρυθμίσεις από τους απαράδεκτους νόμους, που ψήφισε ως Υπουργός (επαναπρόσληψη απολυμένων, κατάργηση Ν. 4250/2014, επαναφορά αιρετών στα πειθαρχικά συμβούλια κτλ) και θα συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις Κυβερνήσεις που τις εφαρμόζουν.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή : http://adedy.gr

Μητσοτάκης: Οι περικοπές θα έρθουν από το δημόσιο -Επαναφέρω αξιολόγηση

18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens καταργεί οργανισμούς, εκχωρεί υπηρεσίες σε ιδιώτες

Μητσοτάκης: Έτσι θα μειώσω το δημόσιο

8 Σεπτεμβρίου 2016

25.000 πολίτες, απάντησαν επώνυμα στην ηλεκτρονική διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. 8 στους 10 ζητούν λιγότερο Κράτος (απολύσεις!)

9 Αυγούστου 2016

Η ΝΔ κάνει 20 ερωτήσεις στους πολίτες για το κυβερνητικό της πρόγραμμα

Αυτός που έχει ανάγκη παροχής υγείας, ασφάλειας, πολιτισμού, παιδείας, συγκοινωνίας, νερού, ενέργειας, αυτός ΔΕΝ μπορεί να το αναζητήσει στην ελεύθερη αγορά με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα με τo εκατομμύριο των ανέργων.

20 Ιουλίου 2016

Μητσοτάκης για δημόσιο: Θα απολύσω παράνομους, θα ανακατανείμω προσωπικό (βίντεο)

Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΕΒ : Σε έναν κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, πολιτικές δυνάμεις και επιχειρηματίες υπονόμευσαν την παραγωγική βάση της χώρας.

21 Ιουνίου 2016

 

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.