Δημόσιος υπάλληλος ο επικεφαλής του «Παραιτηθείτε» – Δείτε πού

Posted: 12/06/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

Γιώργος Τσουκαλαδάκης: Ο Mr κολλαγόνο που εκληπαρούσε να μπει στη ΝΔ και η… σχέση με Υπουργό

Παρότι νεοφιλελεύθερος και άρα υπερασπιστής πολιτικών περί… λιγότερου κράτους, ο επικεφαλής του κινήματος διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε», είναι υπάλληλος στο ελληνικό δημόσιο.  

Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης -ή αλλιώς «κύριος κολλαγόνο»- είναι πρώην υπάλληλος και συνδικαλιστής της Ολυμπιακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έκλεισε, βάσει της ευνοϊκής ρύθμισης για τους απολυμένους, διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση στο υπουργείο Παιδείας, επί θητείας Άννας Διαμαντοπούλου.

Παρ’ όλα αυτά, είναι ταυτόχρονα, βάσει της ίδιας ευνοϊκής ρύθμισης, ιδιοκτήτης εταιρείας εισαγωγής υγρού κολλαγόνου.

Επιχειρηματίας που στηρίζει τις αποδοχές του στον δημόσιο τομέα και… «όλοι Σύνταγμα» ο κ. κολλαγόνο…!

Πηγή : http://www.aftodioikisi.gr

Ποιος είναι ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης, που παρακαλούσε να μπει στη ΝΔ; Με ποιον πρώην υπουργό γνωρίζεται;

Ντόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση του Γιώργου Τσουκαλαδάκη, γνωστός και ως Mr κολλαγόνο, με το όνομά του να φιγουράρει παντού.

Απροκάλυπτος πλέον υπερασπιστής του υπόγειου διαδικτυακού κινήματος «παραιτηθείτε», εκ των διοργανωτών της οποίας είναι ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης, αλλά και αρκετοί φίλοι (αν όχι μέλη) της Ομάδας Αλήθειας, είναι η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με ασφαλέστατες και διασταυρωμένες πληροφορίες μέσα από τη ΝΔ, ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης, ευρύτερα γνωστός ως «Mr. Κολλαγόνο», προσπαθεί εδώ και 1,5 χρόνο να ανελιχθεί και να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στη ΝΔ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης διατηρεί στενή σχέση-φιλία με τον Βασίλη Κικίλια και έγινε προσπάθεια να μπει ως ένας «πετυχημένος επιχειρηματίας» στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη ‘Β Πειραιά.

Μάλιστα η προσπάθεια αυτή έγινε και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015, τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο.

Οι ντόπιοι νεοδημοκράτες βέβαια τον απέρριψαν χωρίς συζήτηση και έτσι δεν είχαμε τη χαρά να θαυμάσουμε τον Mr. Κολλαγόνο –μετά την Ολυμπιακή και το υπουργείο παιδείας– και στη Βουλή.

Πηγή : http://newsbit.gr

Τα social media… ψήνουν μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την άσκηση ιδιωτικού έργου εκτός υπηρεσίας

Posted: 28/02/2013

…………Με τα άρθρα 31 και 32 του Νόμου 3528/2007 (Υ.Κ.), οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ασκούν έργο ή εργασία με αμοιβή (εκτός υπηρεσίας), μετά από σύμφωνη αιτιολογημένη γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που χορηγείται από το αρμόδιο όργανο για συγκεκριμένο έργο ή εργασία, εφόσον το έργο ή η εργασία συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης τους και δεν παρεμποδίζουν την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας τους, ενώ κατά την παρ. 3 του ίδιου άρθρου δεν επιτρέπεται η κατ` επάγγελμα άσκηση εμπορίας.

Η χωρίς προηγούμενη άδεια της υπηρεσίας άσκηση εργασίας ή έργου με αμοιβή του υπαλλήλου εκτός υπηρεσίας καθώς και η συμμετοχή του σε εταιρείες, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα…………

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.