Σε ρόλο αυτόκλητου… απεργοσπάστη η Ryanair, καλεί τους πελάτες να υπογράψουν κατά των απεργιών και κυβέρνηση και ΕΕ να λάβουν μέτρα

Posted: 06/04/2016 in Επικαιρότητα, Υπαλληλικά

Το tweet της Ryanair με τις υπογραφές κατά των απεργιών

Με αφορμή την απεργία των Ελλήνων ΕΕΚ, αύριο 7 Απριλίου 2016 την οποία καταδικάζει, ζητά συγνώμη από τους πελάτες και καλεί την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές. Υπογραμμίζει, μεταξύ των άλλων ότι είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών.      

Με ένα ενημερωτικό tweet για την ακύρωση των πτήσεών της στην Ελλάδα, η αεροπορική εταιρεία Ryanair καλεί τους πελάτες της να υπογράψουν σε μια ειδική ιστοσελίδα υπέρ του αιτήματός της κατά των απεργιών που προκαλούν κωλύματα στη λειτουργία της.

Ryanair_060416

Μάλιστα, η Ryanair καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πάρουν θέση ούτως ώστε να σταματήσουν οι ακυρώσεις πτήσεων εξαιτίας των απεργιών των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Keep Europe Skies Open, η Ryanair παραθέτει στοιχεία από το πρόσφατο παρελθόν των κινητοποιήσεων στη Γαλλία οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.

Ενημερώνει δε, ότι όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS,  ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο.

24ωρη απεργία Πέμπτη 7 Απριλίου
Γενική απεργία Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

2 Φεβρουαρίου 2016

Το Ασφαλιστικό στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Ποιες οι διαφορές, ποια τα λάθη και οι παθόγενειες
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ Γενική απεργία Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016
Απαιτούμε κοινωνική ασφάλιση και αξιοπρεπή διαβίωση, με όρους ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης, και αλληλεγγύης με αναδιανεμητικό χαρακτήρα. Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων, εδώ και τώρα!

5 Σεπτεμβρίου 2012

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.