Τρεις περιφέρειες με έδρα τη Ρόδο; Γιατί όχι;

Posted: 24/02/2016 in Υπαλληλικά

rodiaki 240216_a

Τρεις περιφέρειες με έδρα τη Ρόδο; Γιατί όχι; 

Η Ρόδος έχει υποστεί δεκάδες ήττες και …μύτη δεν άνοιξε!

Η… νόθα κατάσταση Δωδεκανήσου και Κυκλάδων     

«Ζυγισμένο» καλά και εύστοχο το σχόλιο των εργαζόμενων στην Περιφερειακή ενότητα της Δωδεκανήσου, αναφορικά με τις προτάσεις που άρχισαν και πάλι να πέφτουν βροχή από τους… διαδόχους του Ραγκούση, για ενοποιήσεις  περιφερειών:

«Κατ’ αντιστοιχία του νόμου Ραγκούση,  για εμάς τους εργαζόμενους στις  ΠΕ Δωδεκανήσου ίσως αποτελεί  ευκαιρία να υποστηρίξουμε την δημιουργία μιας ενιαίας  Περιφέρειας Αιγαίου που θα προέλθει από τη συνένωση ΚΡΗΤΗΣ, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Ρόδο.
Όπως δεν καταλάβαμε τη λογική ορισμού της έδρας στη Σύρο από άποψη γεωγραφική, πληθυσμιακή, οικονομικής ανάπτυξης, προσβασιμότητας κλπ,  έτσι και στην ενιαία περιφέρεια  η έδρα γιατί  να θεωρείται δεδομένη στο Ηράκλειο και όχι στη μικρή συγκριτικά  Ρόδο;»

Πηγή : http://www.rodiaki.gr

ΣΥΠΝΑΠΕΔ κινιτοποιησεις_

Η Ρόδος έχει υποστεί δεκάδες ήττες και …μύτη δεν άνοιξε!

• Την ανωτατοποίηση της ΑΣΤΕΡ αποφάσισε να ζητήσει το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του. Εδώ και 20 χρόνια ζητάμε το ίδιο θέμα αλλά… σκοτίστηκαν! Και στο μεταξύ η σχολή έχει καταρρεύσει!

•  Αυτή δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα. Η Ρόδος έχει υποστεί δεκάδες ήττες τις τελευταίες δεκαετίες και …μύτη δεν άνοιξε!

• Όλα τα έχουμε αποδεχθεί με κάποιες διαμαρτυρίες για την τιμή των όπλων. ΔΑΝΕ, Τράπεζα Δωδεκανήσου, συντελεστές ΦΠΑ, έδρα περιφέρειας, τα πάντα! Στην ουσία δεν έχει μείνει τίποτα για να χάσουμε!

• Παρόλα αυτά, το αθηνοκεντρικό κράτος όλο και κάτι απεργάζεται σε βάρος μας. Δυστυχώς το κόμπλεξ τους είναι μεγάλο κι εμείς από την άλλη… κάνουμε ότι μπορούμε να τους διευκολύνουμε!

Πηγή : http://www.rodiaki.gr

Η… νόθα κατάσταση Δωδεκανήσου και Κυκλάδων

Η... νόθα κατάσταση Δωδεκανήσου και ΚυκλάδωνΗ πρόταση που έκανα (για ενιαία περιφέρεια Αιγαίου) θα δυναμώσει την αυτοτέλεια και την ισχύ των Κυκλάδων και κάθε νομού του Αιγαίου και θα τερματίσει μια νόθα κατάσταση όπως είναι η τυπική συνένωση Κυκλάδων-Δωδεκανήσου.

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Συρμαλένιος, η πρόταση του οποίου έχει ανάψει φωτιές σε όλο το Αιγαίο.

Πηγή : http://www.rodiaki.gr

 

 

 

Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Μπαριανάκης προς Ν. Συρμαλένιο «….Σε ποια πόλη-νησί θα βρίσκεται η έδρα της περιφέρειας; Που θα διεξάγονται οι συνεδριάσεις; Μήπως… Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε επιτέλους…»

22 Φεβρουαρίου 2016

Μια περιφέρεια θα γίνει το Αιγαίο; Προτείνει ενοποίηση των Περιφερειών Βορείου-Νοτίου Αιγαίου ο Νίκος Συρμαλένιος βουλευτής Κυκλάδων (video)

20 Φεβρουαρίου 2016

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Αρέσει σε %d bloggers: