Συνέχιση Αποχής Δημοσίων Υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους 15-19/2

Posted: 16/02/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

Συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ για απεργία – αποχή όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των επιτροπών του Δημοσίου (προμηθειών, προγραμματισμού, αρχιτεκτονικού ελέγχου, έργων και μελετών κτλ) από τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 έως την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι μαζί στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και πάλης για τα μισθολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας. Για την προστασία των δημοσίων αγαθών και δημοσίων υπηρεσιών.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ            Αρ. πρωτ. 63/15-2-2016 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. λαμβάνοντας υπ’ όψη τις συνέπειες που επιφέρει η τυχόν ψήφιση του προσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. για το ασφαλιστικό που οι κυριότερες απ’ αυτές είναι:

  1. Οι μειώσεις των κυρίων συντάξεων των σημερινών συνταξιούχων αλλά και των συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται από την ψήφιση του Νομοσχεδίου.
  2. Η μείωση των Επικουρικών Συντάξεων.
  3. Η ενοποίηση των Ταμείων σε ένα υπερ-Ταμείο χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό που θα πολλαπλασιάσει τα σημερινά προβλήματα των Ταμείων και θα δημιουργήσει διοικητικό χάος και οικονομικό αδιέξοδο.
  4. Τέλος, βάζει τα θεμέλια για τη μετατροπή του αλληλέγγυου αναδιανεμητικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανταποδοτικό και μακροπρόθεσμα σε πλήρως κεφαλαιοποιητικό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους σε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των Σωματείων και των Ομοσπονδιών.

Αποφασίζει τη συνέχιση της απεργίας – αποχής όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των συμβουλίων και των επιτροπών του Δημοσίου(προμηθειών, προγραμματισμού, αρχιτεκτονικού ελέγχου, έργων και μελετών, δημοπράτησης κτλ.) από τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 έως την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 με δυνατότητα συνέχισης με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Συνέχιση Αποχής Δημοσίων Υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους

Απεργία – ΑΠΟΧΗ όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των επιτροπών του Δημοσίου
Γενική απεργία Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

2 Φεβρουαρίου 2016

Το Ασφαλιστικό στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Ποιες οι διαφορές, ποια τα λάθη και οι παθόγενειες
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ Γενική απεργία Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016
Απαιτούμε κοινωνική ασφάλιση και αξιοπρεπή διαβίωση, με όρους ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης, και αλληλεγγύης με αναδιανεμητικό χαρακτήρα. Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων, εδώ και τώρα!

5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.