Η ομιλία Βερναρδάκη στην Επιτροπή για το Δημόσιο – Τι είπε για αξιολόγηση, μετακλητούς, οργανογράμματα και για το χρόνο εφαρμογής των αλλαγών – Το «καρφί» για τους ΟΤΑ (video)

Posted: 16/02/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χρ. Βερναρδάκης κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή της Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής μίλησε για ν/σ και τις αλλαγές που θα επιφέρει στη δημόσια διοίκηση, την αξιολόγηση, τους μετακλητούς, τα οργανογράμματα, το χρόνο εφαρμογής και απάντησε επί τροχάδην στις παρατηρήσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.      

Χαρακτήρισε αναγκαίο – «σοκ» τις αλλαγές που θα έρθουν στο Δημόσιο και εξαπέλυσε «πυρά» για όσους προσπαθούν μετατρέψουν το διάλογο σε… «διάλογο κωφών». Κατέληξε αφήνοντας ένα «καρφί» για την τοπική αυτοδιοίκηση λέγοντας ότι, χρόνια τώρα, διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό της όπως θέλει και «εμείς ερχόμαστε τώρα να θεραπεύσουμε αυτή την κατάσταση»…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : http://www.aftodioikisi.gr

 

 

Υπερψηφίστηκε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το ν/σ για το Δημόσιο – Ποια αλλαγή έκανε ο Βερναρδάκης
Κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ το (πολυαναμενόμενο) νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο.
Νέο σύστημα προαγωγών στο Δημόσιο: Ποιες οι βασικές αρχές της βαθμολογικής διάρθρωσης θέσεων

2 Φεβρουαρίου 2016

Ο νέος χάρτης.17 απαντήσεις για το νέο Δημόσιο
Η συνέντευξη Τύπου του Χριστόφορου Βερναρδάκη. – Τι γίνεται με αξιολόγηση και επιλογή προϊσταμένων
Σε δημόσια διαβούλευση το σ/ν για την αξιολόγηση των δημ. υπαλλήλων – Υποβολή σχολίων μέχρι την Πέμπτη 10/12/2015 και ώρα 12:00
Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.