Πανεπιστήμια: Δωρεάν εκατοντάδες μαθήματα με ένα κλικ

Posted: 08/02/2016 by sypnaped in Υπαλληλικά

Διαθέσιμα εκατοντάδες ψηφιακά μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ μπορούν να βρουν οι πολίτες μόνο με ένα κλικ.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα opencourses.gr προσφέρει αυτή τη στιγμή 3.189 μαθήματα από 25 διαφορετικά ακαδημαϊκά ιδρύματα. Στόχος είναι οι νέες γνώσεις, επιμόρφωση, εξειδίκευση και ευκαιρία στη μάθηση.   
Μπορείτε να αναζητήσετε διαθέσιμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά ανοικτά μαθήματα που σας ενδιαφέρουν στο opencourses.gr, τηνΕθνική Πύλη Αναζήτησης ανοικτών μαθημάτων, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε το Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο (GUnet), με σκοπό να υποστηρίξει τα Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα (ΑΨΜ) που παρέχονται από Πανεπιστήμια και ΤΕΙ ανά την Ελλάδα. Αναζητήστε το ανοικτό μάθημα που σας ενδιαφέρει ανά ίδρυμα, ανά θεματική περιοχή ή χρησιμοποιώντας «λέξεις – κλειδιά» και εφόσον βρείτε εκείνο του ενδιαφέροντός σας, στην ταυτότητα του μαθήματος στο δεξί μέρος της οθόνης, επιλέξτε «Επισκεφθείτε το μάθημα».
Εναλλακτικά, εάν ενδιαφέρεστε για προσφερόμενα ανοικτά μαθήματα από κάποιο συγκεκριμένο ΑΕΙ, μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας την αντίστοιχη ιδρυματική ιστοσελίδα ανοικτών μαθημάτων. Δείτε την αναλυτική λίστα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τα οποία παρέχουν ανοικτά μαθήματα.

Για όλα τα μαθήματα μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας ΕΔΩ

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.