Απόλυτα σύμφωνος με την πρόταση της μεταφοράς της έδρας από τη Σύρο στη Ρόδο ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου.

Posted: 02/12/2015 by sypnaped in Επικαιρότητα


Αποτέλεσμα εικόνας για Ρόδος Αναγνωστάκης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών στο Νότιο Αιγαίο

Παρουσιάσθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην περιοχής μας.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κατέθεσαν πρόταση ζητώντας μεταξύ άλλων να μεταφερθεί η έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου από τη Σύρο στη Ρόδο για λόγους επιχειρησιακούς, πληθυσμιακούς, γεωγραφικούς, εθνικούς.      

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, του προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Κατριαδάκη και του Γενικού Επιθεωρητή της Αστυνομίας στη Νότιο Ελλάδα Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Γεώργιος Σκανδαλάκης, συμφώνησε απόλυτα με την πρόταση της μεταφοράς της έδρας στη Ρόδο για τους λόγους που επικαλέσθηκαν οι ενώσεις των αστυνομικών.
Αστυνομικοι Μεταφορά έδρας από Σύρο Ρόδο

 

 

Ελεγκτής νομιμότητας θα εποπτεύει δήμους και Περιφέρεια από τη Σύρο

Posted: 25/06/2015

Πάλι αγνοούν τη Δωδεκάνησο – Σε Σύρο και Μυτιλήνη …. οι ελεγκτές νομιμότητας των ΟΤΑ

Posted: 24/06/2015

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.